Klassiek Grijze Tegel - 89016

Waarom je zou moeten kiezen voor een duurzame tegelvloer? Novilon vloeren bieden veel voordelen. Waar een gewone, grijze tegelvloer koud aanvoelt, voelt de Novilon erg comfortabel en warm aan.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89016
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Waarom je zou moeten kiezen voor een duurzame tegelvloer? Novilon vloeren bieden veel voordelen. Waar een gewone, grijze tegelvloer koud aanvoelt, voelt de Novilon erg comfortabel en warm aan. Een Novilon vloer blijft er prachtig uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik! Deze vloer is ideaal in combinatie met een druk gezinsleven. Dankzij de Diamond Seal finish is de vloer slijt- en krasvast. Dit maakt Novilon de perfecte keus wanneer je op zoek bent naar een stevige, comfortabele vloer. Ook het onderhoud is erg makkelijk. Wanneer je vlekken direct verwijderd en regelmatig even stofzuigd, is dit eigenlijk al voldoende. Zo is Novilon door het hele huis te plaatsen: van het toilet en de badkamer tot de keuken en de woonkamer. Omdat wij de kwaliteit van Novilon garanderen, ontvang je standaard 15 jaar garantie.

Novilon Klassiek Grijze Tegel is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Of ben je benieuwd hoe de vloer in jouw interieur staat? Bestel dan een gratis A4-staal.