Leem Beton - 89076

Haal eenvoudig warmte en gezelligheid in huis met Novilon Leem Beton. Deze vinylvloer is eindeloos te combineren met kleuraccenten in ieder interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89076
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Haal eenvoudig warmte en gezelligheid in huis met Novilon Leem Beton. Deze vinylvloer is eindeloos te combineren met kleuraccenten in ieder interieur. Deze prachtige vloer heeft niet alleen een warme kleur, maar biedt ook letterlijk warmte. Door de speciale structuur isoleert de vloer warmte. Hierdoor is de vloer ook ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Daarnaast geniet je met een Novilon Beton vloer van nog meer voordelen. Novilon biedt comfort, een lange levensduur en is makkelijk in onderhoud. De vloer trekt namelijk nauwelijks vuil aan en is dus makkelijk en snel schoon te maken. Dankzij Novilon Beton was het leggen van een betonvloer nog nooit zo makkelijk. Ook het onbezorgd genieten van een nieuwe vloer was nog nooit zo simpel. Novilon Leem Beton is namelijk ideaal voor een druk gezinsleven met kleine kinderen of huisdieren.

Novilon Leem Beton is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd hoe deze vloer in jouw interieur staat? Bestel dan een gratis A4-staal.