Licht Taupe Beton - 89075

Taupe is een neutrale en veelzijdige kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89075
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Taupe is een neutrale en veelzijdige kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in. Het is niet voor niets één van de meest favoriete interieurkleuren. Met de Novilon Licht Taupe Beton kun je gemakkelijk rustzones in je huis accentueren. Je geniet dus van het prachtige uiterlijk van beton, maar ook van de voordelen van een vinylvloer. Novilon wordt ook wel stille vloerbedekking genoemd, door de geluiddempende werking van het materiaal. Daarnaast is Novilon krasbestendig en duurzaam. De productie van onze Novilon vloeren vormt namelijk geen grote belasting voor het milieu. De Novilon Licht Taupe Beton is tevens gemakkelijk in onderhoud, doordat vuil er nauwelijks vat op heeft. En zoals je van ons gewend bent, blijft de kwaliteit van jouw Novilon vloer gewaarborgd. Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie.

Novilon Licht Taupe Beton is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.