Lichtgrijs Beton - 89070

Novilon Lichtgrijs Beton laat je continu kijken naar de vloer. De structuur in combinatie met deze lichte kleur straalt warmte en gezelligheid uit.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89070
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Lichtgrijs Beton laat je continu kijken naar de vloer. De structuur in combinatie met deze lichte kleur straalt warmte en gezelligheid uit. Beton is dé vloertrend van nu en dat snappen wij maar al te goed! Een groot voordeel van Novilon is dat een Novilon vloer erg comfortabel aanvoelt, in tegenstelling tot echte betonvloeren. Novilon isoleert namelijk warmte door de speciale structuur en is daarom ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Novilon biedt comfort, een lange levensduur en is makkelijk in onderhoud. De vloer trekt namelijk nauwelijks vuil aan en is dus makkelijk en snel schoon te maken. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Novilon vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie! Novilon Lichtgrijs Beton is een uitstekende keuze in elke ruimte.

Novilon Lichtgrijs Beton is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.