Naturel Eiken - 89112

Wanneer je kiest voor Novilon Naturel Eiken, leg je een prima basis voor je interieur. Naturel Eiken geeft een levendig karakter aan iedere ruimte.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89112
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Wanneer je kiest voor Novilon Naturel Eiken, leg je een prima basis voor je interieur. Naturel Eiken geeft een levendig karakter aan iedere ruimte. Maar Novilon is bovenal design om op te leven. De vloer heeft namelijk vele voordelen, zodat jouw zorgen over je nieuwe Novilon vloer compleet zullen verdwijnen. Novilon is namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Vuil krijgt geen vat op de vloer en is daardoor eenvoudig te verwijderen. Ook koude voeten zijn verleden tijd met Novilon Naturel Eiken. Dankzij de speciale structuur houdt de vloer warmte vast. Dit maakt een Novilon vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. Lawaai voorkomen? Dan is een Novilon vloer de perfecte keus. Je krijgt de uitstraling van een eikenvloer, maar geniet daarnaast van de geluidsdempende werking van deze vinylvloer. De Novilon Naturel Eiken is comfortabel en ideaal voor een druk gezinsleven. Novilon wordt niet voor niets: ‘een vloer om op te leven’ genoemd.

Novilon Naturel Eiken is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.