Staalgrijze Tegel - 89156

De Novilon Staalgrijze Tegel geeft je vloer een unieke elegantie. Deze Novilon Staalgrijze Tegel biedt vele voordelen. Novilon is namelijk erg comfortabel en onderhoudsvriendelijk.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89156
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De Novilon Staalgrijze Tegel geeft je vloer een unieke elegantie. Deze Novilon Staalgrijze Tegel biedt vele voordelen. Novilon is namelijk erg comfortabel en onderhoudsvriendelijk. De Diamond Seal finish zorgt er bovendien voor dat de vloer slijt- en krasvast is. Geen krassen en vlekken meer op de vloer dus. Vuil krijgt namelijk geen vat op het antistatische Novilon. Wanneer je kiest voor een Novilon vloer, kies je ook automatisch voor een duurzame vloer. De vloer gaat namelijk jaren mee en wordt daarnaast geproduceerd door middel van 100% groene stroom. Wil je genieten van optimaal comfort? Combineer dan Novilon met vloerverwarming. Zo is Novilon door het hele huis te plaatsen: van het toilet en de badkamer tot de keuken en de woonkamer.

Novilon Staalgrijze Tegel is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd of de vloer ook in jouw interieur past? Bestel dan een gratis A4-staal.