Verweerd Eiken - 89168

Novilon Verweerd Eiken is een opvallende vloer. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze Novilon vloer heeft een verweerd uiterlijk

Specificaties

More Information
Dessinnummer 89168
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Verweerd Eiken is een opvallende vloer. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze Novilon vloer heeft een verweerd uiterlijk. Verweerd eiken brengt vaak veel onderhoud met zich mee. Wanneer je kiest voor de Novilon Verweerd Eiken, geniet je van het uiterlijk én van vele voordelen. Dankzij de slijtvaste toplaag gaat de vloer bijvoorbeeld jaren mee. Deze toplaag zorgt er ook voor dat de vloer makkelijk schoon te maken is en dat krassen verleden tijd zijn. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken om schuivende meubelen of spelende kinderen. Dat is pas echt optimaal genieten van een nieuwe vloer! Doordat Novilon overal gelegd kan worden, kun je het prachtige effect van deze eikenlook vloer simpel doortrekken naar andere ruimtes. Wij garanderen de kwaliteit van onze Novilon vloeren met standaard 15 jaar garantie.

Novilon Verweerd Eiken is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Of ben je benieuwd hoe de vloer in jouw interieur staat? Bestel dan een gratis A4-staal.