Donker Eiken - 6541

Een echte eikenhouten vloer staat goed in ieder interieur. Met Novilon Donker Eiken geniet je van de looks van een eikenhouten vloer, met de voordelen van vinyl.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6541
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een echte eikenhouten vloer staat goed in ieder interieur. Met Novilon Donker Eiken geniet je van de looks van een eikenhouten vloer, met de voordelen van vinyl. Zo ben je met Novilon bijvoorbeeld verzekerd van een sterke vloer. Met een Diamond Seal slijtlaag van 0,25 millimeter is de vloer namelijk beschermd tegen krassen en slijtage. Je hoeft je met Novilon dus geen zorgen te maken om schuivende meubelen of spelende kinderen. Bovendien is Novilon praktisch en makkelijk in onderhoud. Geknoeid op de vloer? Geen zorgen. Met een doekje haal je dit direct weer weg. Stof en losliggend vuil verwijder je eenvoudig met een stofwisser of stofzuiger. Voor de periodieke reiniging kun je een Monel en een dweil gebruiken.

Novilon Donker Eiken is verkrijgbaar in stroken van verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Of wil je graag weten hoe de vloer aanvoelt? Bestel dan vandaag nog een gratis A4-staal.