Grijs Kastanje - 6312

Novilon Grijs Kastanje is een unieke vinyl vloer met het uiterlijk van een echte houten vloer. Het vergrijsde hout is goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Van een industrieel interieur en een landelijke inrichting tot een scandinavisch interieur of een minimalistische inrichting.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6312
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Grijs Kastanje is een unieke vinyl vloer met het uiterlijk van een echte houten vloer. Het vergrijsde hout is goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Van een industrieel interieur en een landelijke inrichting tot een scandinavisch interieur of een minimalistische inrichting. Het greywash-effect, dat de vloer een doorleefde uitstraling geeft, is een echte toevoeging aan ieder interieur. En door de voordelen van Novilon is de vloer overal in huis toe te passen. Zo is Novilon comfortabel, stevig én duurzaam. Dankzij Diamond Seal wordt de vloer beschermd tegen krassen en slijtage en krijgt de vloer een matte en natuurlijke uitstraling. Hierdoor komt het greywash-effect ook nog eens extra goed tot zijn recht. De vloer krimpt of krult niet en blijft daardoor jarenlang in prachtige conditie. Daarom ontvang je 15 jaar garantie op Novilon Grijs Kastanje.

 

Novilon Grijs Kastanje is verkrijgbaar in stroken in verschillende maten. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal!