Licht Eiken - 6134

Novilon Licht Eiken is anders dan andere vinyl vloeren. Zo is de vloer niet alleen heel praktisch en makkelijk in onderhoud, maar ook nog eens erg ‘good looking’.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6134
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Licht Eiken is anders dan andere vinyl vloeren. Zo is de vloer niet alleen heel praktisch en makkelijk in onderhoud, maar ook nog eens erg ‘good looking’. En Novilon heeft nog meer fijne eigenschappen. Zo kan je Novilon bijvoorbeeld in het hele huis plaatsen. Van het toilet en de badkamer, tot de keuken en de woonkamer: dankzij Aquagrip wordt de vloer stroever en is uitglijden bijna onmogelijk. Heb of wil je graag vloerverwarming in huis? Zowel vloerverwarming als vloerverkoeling gaan prima samen met Novilon. Novilon is een vloer om het leven op te vieren. De stevige en slijtvaste vloer kan uitstekend tegen een stootje en is goed bestand tegen vuil. Heb je een glas wijn omgestoten? Geen paniek. Een doekje erover en de vlek is weg! Stofophoping krijg geen kans op deze vloer. Verwijder stof en losliggend vuil zo nu en dan met een stofwisser of stofzuiger en geniet van jouw Novilon vloer!

Novilon Licht Eiken is verkrijgbaar in stroken in verschillende maten. Wil je graag weten hoe deze er in het echt uitzien? Bestel dan een gratis A4-staal.