Naturel Hout - 5735

Houd je van het natuurlijke uiterlijk van een houten vloer? Dan is Novilon Naturel Hout misschien wel iets voor jou. Deze prachtige vinyl vloer doet niet onder aan een echte houten vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5735
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Houd je van het natuurlijke uiterlijk van een houten vloer? Dan is Novilon Naturel Hout misschien wel iets voor jou. Deze prachtige vinyl vloer doet niet onder aan een echte houten vloer. De beschermende toplaag (Diamond Seal) beschermt de vloer namelijk niet alleen tegen krassen en slijtage, maar geeft deze ook zijn natuurlijke uitstraling. Daarnaast kent Novilon Naturel Hout nog een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Zo is de vloer bijvoorbeeld zeer comfortabel doordat een speciale structuur de warmte goed isoleert. Hierdoor is de vloer bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming en vloerverkoeling. Maar nóg belangrijker: de vloer is eenvoudig in onderhoud. Heb je geknoeid? Geen zorgen. Haal er een doekje over en de vlek is weg. Doordat er nauwelijks naden in de vloer zitten, is de vloer makkelijk schoon te houden en bovendien zeer geschikt voor mensen met een allergie.

De Novilon vloer Naturel Hout is verkrijgbaar in stroken van verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.