Verfijnd Eiken - 6542

Novilon Verfijnd Eiken voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Het natuurlijke houtdessin van deze Novilon vloer past perfect in zowel een landelijk als een modern interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6542
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Verfijnd Eiken voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Het natuurlijke houtdessin van deze Novilon vloer past perfect in zowel een landelijk als een modern interieur. Zo geniet je met Novilon Verfijnd Eiken van een prachtige ‘houten’ vloer, met de voordelen van vinyl. Denk bijvoorbeeld aan optimaal comfort, weinig onderhoud en jarenlang plezier van een duurzame vloer. Bovendien is Novilon voorzien van Diamond Seal, een laag die beschermt tegen krassen en slijtage. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw nieuwe vloer. De laag zorgt er ook voor dat de vloer zijn matte en natuurlijke uitstraling behoudt. Hierdoor komt het houtdessin extra goed tot zijn recht. De vloer krimpt of krult niet en blijft jarenlang in prachtige conditie. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je 15 jaar garantie op een nieuwe Novilon vloer.

Novilon Verfijnd Eiken is verkrijgbaar in stroken van verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal.