Vergrijsd Kastanje - 6314

Novilon Vergrijsd Kastanje is een van onze prachtige vinyl vloeren met het uiterlijk van een kastanjehouten vloer. Het vergrijsde effect geeft de vloer een doorleefde uitstraling en brengt sfeer aan in iedere woning. Maar de vloer is niet alleen heel mooi, hij heeft ook veel fijne eigenschappen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6314
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Vergrijsd Kastanje is een van onze prachtige vinyl vloeren met het uiterlijk van een kastanjehouten vloer. Het vergrijsde effect geeft de vloer een doorleefde uitstraling en brengt sfeer aan in iedere woning. Maar de vloer is niet alleen heel mooi, hij heeft ook veel fijne eigenschappen. Zo is Novilon praktisch en makkelijk in onderhoud. Een glas wijn omgestoten? Geen paniek! Een doekje erover en de vlek is weg. Doordat er nauwelijks naden in de vloer zitten, is Novilon ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. Stof hoopt niet op tussen de kieren en is makkelijk te verwijderen met een stofwisser of stofzuiger. Daarnaast is een Novilon vloer gemakkelijk te installeren. Vloerbedekking tot 40m² kan los worden gelegd (zonder verlijming) en door de brede rollen kun je de vloer meestal naadloos plaatsen. Toch raden wij aan Novilon door een professional te laten installeren. Zo ben je zeker van een vakkundige afwerking en het mooiste resultaat.

 

Novilon Vergrijsd Kastanje is verkrijgbaar in stroken van verschillende afmetingen. Wil je weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan een gratis A4-staal aan.