Wit Kastanje - 6311

Novilon Wit Kastanje is completer dan hout en nauwelijks van echt te onderscheiden. De uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder de nadelen van hout. Dankzij het white wash-effect past de vloer perfect bij de interieurtrends van tegenwoordig.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6311
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Wit Kastanje is completer dan hout en nauwelijks van echt te onderscheiden. De uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder de nadelen van hout. Dankzij het white wash-effect past de vloer perfect bij de interieurtrends van tegenwoordig. De gebleekte uitstraling van de planken van Novilon Wit Kastanje staan prachtig in een landelijk interieur. Maar dankzij het strakke uiterlijk, misstaat deze vloer ook zeker niet in een moderne woning. De brede en extra lange planken geven je woning bovendien een erg ruimtelijk gevoel. Maar een Novilon vloer kent nog veel meer voordelen. Zo is Novilon een zeer comfortabele vloer. Dankzij de speciale structuur van Novilon wordt de warmte namelijk goed geïsoleerd. Dit zorgt er bovendien voor dat de vloer goed te combineren is met vloerverwarming en vloerverkoeling. Daarnaast gaat een Novilon vloer jaren mee dankzij de slijtvaste toplaag. En omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze Novilon vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op Novilon Wit Kastanje.

 

Novilon Wit Kastanje is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal.