Donkergrijs - 5666

Het oubollige imago van donkergrijs is allang niet meer aan de orde. In een industrieel interieur wordt donkergrijs vaak gebruikt.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5666
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Het oubollige imago van donkergrijs is allang niet meer aan de orde. In een industrieel interieur wordt donkergrijs vaak gebruikt. Trendy en helemaal van nu! Het robuuste en stevige karakter van deze kleur zorgt voor een stoere look in huis. Met Novilon Donkergrijs haal je niet alleen een trendy vloer in huis, maar profiteer je bovendien van de voordelen van een vinyl vloer met de uitstraling van beton. Novilon is een functionele vloer die past bij iedere levensstijl. Neem bijvoorbeeld het onderhoudsadvies. Doordat de vloer nauwelijks vuil aantrekt en goed bestand is tegen water, koffie, wijn en andere vloeistoffen, is deze makkelijk te reinigen. Regelmatig stofzuigen is over het algemeen al voldoende. Reinig de vloer eens in de zoveel tijd met een licht vochtige dweil en u kunt weer genieten van een vloer die eruit ziet als nieuw. Zo kunt u weer optimaal genieten van de natuurlijke uitstraling en het comfort van vinyl. En dat jarenlang. Dankzij de lange levensduur van onze Novilon vloeren ontvang je namelijk standaard 15 jaar garantie. Kies voor dé vloertrend van dit moment: beton. Maar geniet vooral van de voordelen van vinyl!

Novilon Donkergrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd naar de natuurlijke betonlook van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal en bekijk de vloer in het echt.