Duifgrijs - 6581

Novilon Duifgrijs is een kwalitatieve vinyl vloer. De subtiele tint van deze vloer sluit goed aan bij veel andere kleurtinten en past perfect in verschillende interieurstijlen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6581
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Duifgrijs is een kwalitatieve vinyl vloer. De subtiele tint van deze vloer sluit goed aan bij veel andere kleurtinten en past perfect in verschillende interieurstijlen. Naast de toenemende populariteit van betonlook vloeren, zien we dat een zachte, warme uitstraling erg belangrijk is geworden. Vandaar dat wij ook deze zachte, warme kleur grijs aan onze collectie hebben toegevoegd. De moderne, industriële uitstraling zorgt voor een unieke uitstraling van een echte betonvloer, maar dan met de vele voordelen van een vinylvloer. Zo worden alle Novilon vloeren afgewerkt met een Diamond Seal toplaag. Deze toplaag zorgt niet alleen voor een matte, natuurlijke finish, maar zorgt er ook voor dat de vloer slijt- en krasvast is. Je kunt dus weer lekker schuiven met meubels en het meest belangrijk: genieten van het leven. Novilon is namelijk beton om op te leven. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit, bieden wij standaard 15 jaar garantie op onze Novilon vloeren!

Novilon Duifgrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.