Gebroken Wit - 6589

Op zoek naar een witte betonlook vloer? Dan hoef je niet altijd te kiezen voor het helderste wit. Ook gebroken wit kan een prima keuze zijn in jouw interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6589
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Op zoek naar een witte betonlook vloer? Dan hoef je niet altijd te kiezen voor het helderste wit. Ook gebroken wit kan een prima keuze zijn in jouw interieur. Gebroken wit heeft bijvoorbeeld een rustig karakter. Zo is deze kleur gemakkelijk te combineren en matcht het bij veel verschillende stijlen. De Novilon betonlook vloeren zijn erg sterk, iedere Novilon-vloer is namelijk van nature slijtvast. Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment en dankzij Novilon beton is het leggen van een betonvloer nog nooit zo makkelijk geweest! Doordat Novilon overal gelegd kan worden, kun je het prachtige effect van deze betonlook vloer simpel doortrekken naar andere ruimtes. Dankzij de Diamond Seal toplaag kun je onbezorgd genieten van je nieuwe vloer. Deze toplaag zorgt er namelijk voor dat de vloer slijt- en krasvast is. Geen zorgen meer over knoeien en schuivende meubelen. De Novilon is een vloer om op te leven.

Novilon Gebroken Wit is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.