Greige - 6582

Novilon Greige is een prachtige betonlook vloer. De kleur greige is een mooie grijze kleur met een vleugje bruin en beige.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6582
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Greige is een prachtige betonlook vloer. De kleur greige is een mooie grijze kleur met een vleugje bruin en beige. Het maakt de kleur warmer, dieper en perfect te combineren met andere kleuren als wit of juist donkere tinten. Tijdloos en stijlvol dus! Naast het prachtige uiterlijk van de vloer, kent de Novilon vinyl vloer nog meer voordelen. Een Novilon vloer is namelijk warm aan je voeten, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Een Novilon betonlook vloer is beton om op te leven. Schuiven met meubels of onverwachte feestjes zijn met een Novilon vloer geen probleem meer. Ook het schoonmaken van de vloer is zo gebeurd. Even stofzuigen is vaak al voldoende. Wil je jouw nieuwe vloer graag combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling? Ook dan is Novilon een uitstekende keuze.

Novilon Greige is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.