Licht Beton - 5645

Altijd al een betonvloer willen hebben? Met Novilon Licht Beton haal je een betonlook vloer in huis met de voordelen van een vinylvloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5645
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Altijd al een betonvloer willen hebben? Met Novilon Licht Beton haal je een betonlook vloer in huis met de voordelen van een vinylvloer. Novilon Licht Beton een echte toevoeging aan ieder interieur. Met de kleur ‘Licht Beton’ kun je namelijk alle kanten op. Wist je trouwens dat Novilon ook wel stille vloerbedekking wordt genoemd? Door de geluiddempende werking van het materiaal is de vloer namelijk erg stil. Daarnaast is de vloer krasbestendig en erg duurzaam. Dankzij de beschermende toplaag is Novilon ook nog eens erg gemakkelijk schoon te maken, doordat vuil er nauwelijks vat op heeft. Ideaal dus voor een druk gezinsleven met kinderen of huisdieren. Wil je genieten van optimaal comfort? Combineer dan Novilon met vloerverwarming. Zo is Novilon door het hele huis te plaatsen: van het toilet en de badkamer tot de keuken en de woonkamer.

Novilon Licht Beton is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.