Lichtgrijs - 5668

Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment. En met Novilon Lichtgrijs hoef jij je geen zorgen meer te maken over de ongemakken van een betonvloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5668
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment. En met Novilon Lichtgrijs hoef jij je geen zorgen meer te maken over de ongemakken van een betonvloer. Dankzij de structuur van onze Novilon vloeren blijven je voeten bijvoorbeeld heerlijk warm. Deze vloeren isoleren namelijk de warmte. Daarnaast is Novilon erg onderhoudsvriendelijk. De vloer trekt nauwelijks vuil aan en is goed bestand tegen water, koffie, wijn en andere vloeistoffen. Deze lichtgrijze betonlook vloer is alles behalve saai. Het is zelfs de perfecte kleur als je kiest voor sfeervol en tijdloos. Het strakke en stijlvolle uiterlijk geeft je interieur een rustige uitstraling. Maar Novilon kent niet alleen praktische voordelen. Novilon neemt namelijk ook het milieu erg serieus. Een lange levensduur spaart grondstoffen en daarnaast ook water en schoonmaakmiddelen door het eenvoudige onderhoud. Met de Novilon Lichtgrijs haal je kwaliteit en comfort in huis.

Novilon Lichtgrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende maten. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal!