Middengrijs - 5667

Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment. Het strakke en stijlvolle uiterlijk geven je interieur een moderne uitstraling.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5667
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment. Het strakke en stijlvolle uiterlijk geven je interieur een moderne uitstraling. Novilon Middengrijs is gemakkelijk te combineren met veel andere kleuren en stijlen. Van blauw tot roze en van industrieel tot landelijk. Maar naast een strak uiterlijk, bieden onze betonlook vloeren ook veel comfort. Dankzij de speciale structuur isoleert de Novilon warmte. Daarom is de vloer ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten en toch het mooie uiterlijk van beton; Novilon is beton om op te leven! Dankzij de beschermende toplaag, Diamond Seal, is de vloer slijt- en krasvast. Deze toplaag zorgt tegelijk voor een matte, natuurlijke look. Mede door deze Diamond Seal-finish was het onderhouden van een vloer nog nooit zo makkelijk. De vloer trekt nauwelijks vuil aan, waardoor even stofzuigen vaak al voldoende is. Het stof dat de vloer bereikt, kan bovendien niet niet tussen kieren en gaten gaan zitten. Dit maakt Novilon erg hygiënisch. Kies voor een lange levensduur en het comfort van vinyl, kies voor Novilon!

Novilon Middengrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd naar de strakke betonlook van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal.