Staalgrijs - 6503

Staalgrijs is een kleur die andere kleuren laat spreken. Deze kleur geeft je interieur stevigheid zonder dat het saai wordt.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6503
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Staalgrijs is een kleur die andere kleuren laat spreken. Deze kleur geeft je interieur stevigheid zonder dat het saai wordt. Dankzij de Diamond Seal toplaag krijgt de vloer namelijk een natuurlijke, matte uitstraling. Hierdoor oogt deze betonlook vloer neutraal en stoer met een industrieel tintje. De perfecte basis voor ieder interieur! Waar een echte betonvloer ook vaak wordt geassocieerd met kou, is dit bij Novilon niet het geval. Met een Novilon betonlook vloer geniet je van het mooie uiterlijk van beton, maar ervaar je tegelijkertijd het comfort van een vinylvloer. Met Novilon heb je nooit meer koude voeten. Dit komt door de speciale structuur in de vloer die warmte isoleert. Ook perfect in combinatie met vloerverwarming dus. Nog een groot voordeel van Novilon is dat de vloer onderhoudsvriendelijk is. Verwijder vlekken snel en het enige wat je nog hoeft te doen is regelmatig stofzuigen. Jezelf zorgen maken om de vloer is wel het laatste wat je wil. Daarom is Novilon gemaakt om op te leven en bieden we standaard 15 jaar garantie.

Novilon Staalgrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe de vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal.