Zilvergrijs - 5969

De kleur grijs staat voor luxe en zilver staat voor zuiverheid. Deze kleuren zijn daarom een perfecte combinatie als je gaat voor een ‘clean’ uitstraling in je interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5969
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De kleur grijs staat voor luxe en zilver staat voor zuiverheid. Deze kleuren zijn daarom een perfecte combinatie als je gaat voor een ‘clean’ uitstraling in je interieur. Novilon Zilvergrijs past hier perfect bij. Een unieke kleur vloer die past bij veel andere tinten, zodat je helemaal los kunt gaan met de inrichting. Maar Novilon Zilvergrijs is niet alleen mooi. De vloer heeft nog veel meer goede eigenschappen. Zo boots je met Novilon Zilvergrijs eenvoudig het effect van een echte betonlook na, maar geniet je toch van het comfort van vinyl. Dankzij de speciale structuur die warmte isoleert, voelt Novilon namelijk zeer comfortabel aan. Voor net dat beetje extra comfort is Novilon ook te combineren met vloerverwarming. Ook krassen zijn verleden tijd door de Diamond Seal toplaag, hierdoor zijn onze Novilon vloeren slijt- en krasvast. Bovendien is Novilon Zilvergrijs gemakkelijk in onderhoud. De vloer trekt nauwelijks stof aan en het aanwezige stof hoopt zich niet op tussen kieren en naden. Hierdoor is de vloer snel schoon te maken. Even stofzuigen is vaak al voldoende. Echt kunnen leven op een vloer is waar wij achter staan. Daarom bieden wij standaard 15 jaar garantie op onze Novilon vloeren.

Novilon Zilvergrijs is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd naar de unieke uitstraling van deze vloer? Of wil je structuur graag eens aanvoelen? Bestel dan een gratis A4-staal.