Zwart Wit - 6381

Novilon Zwart Wit vloer heeft een antiek uiterlijk. Je zult het misschien niet meteen denken, maar deze kleurencombinatie staat prachtig in verschillende interieurstijlen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6381
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Zwart Wit vloer heeft een antiek uiterlijk. Je zult het misschien niet meteen denken, maar deze kleurencombinatie staat prachtig in verschillende interieurstijlen. We zien deze combinatie vaak in tegelvorm, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Onze Novilon vinyl vloeren bieden comfort en zijn gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is vaak al voldoende. En waar tegels vaak erg koud en oncomfortabel aanvoelen, is Novilon Zwart Wit daarentegen juist erg comfortabel en warm. Dit komt door de speciale structuur in de vloer die warmte isoleert. Liever nog warmere voeten? Novilon Zwart Wit is perfect te combineren met vloerverwarming. Krassen zullen op deze betonlook vloer geen rol spelen. Dankzij de Diamond Seal toplaag is de vloer namelijk slijt- en krasvast. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit én de levensduur van onze Novilon vloeren, krijg je standaard 15 jaar garantie. Geen reden meer om tegels aan te schaffen, toch?

Novilon Zwart Wit is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken of ben je benieuwd naar de unieke structuur? Bestel dan een gratis A4-staal.