Zwarte Tegel - 6507

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, zul je misschien niet zo snel denken aan een zwarte vloer. Toch kan dit een mooie eyecatcher zijn in je interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 6507
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, zul je misschien niet zo snel denken aan een zwarte vloer. Toch kan dit een mooie eyecatcher zijn in je interieur. Vooral bij lichte tinten zorgt een zwarte vloer voor een mooi contrast in je interieur en geeft het een chique en klassieke uitstraling. Novilon Zwarte Tegel zorgt voor een optisch bredere ruimte en heeft de uitstraling van een tegelvloer, maar dan met de voordelen van een vinyl vloer. Zo trekt de vloer nauwelijks stof en vuil aan en kan het zich ook niet ophopen tussen kieren en naden. Het onderhouden van een vloer was dan ook nog nooit zo makkelijk. Doordat alle vloeren worden afgewerkt met een Diamond Seal finish is de vloer bovendien slijt- en krasvast. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Novilon vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie! Wil je graag een donkere, comfortabele vloer in huis? Kies dan voor Novilon Zwarte Tegel. Je kunt weer lekker schuiven met meubels en het meest belangrijke: leven. Novilon is namelijk een vloer om op te leven.

Novilon Zwarte Tegel is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de vloer er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan een gratis A4-staal.