Gruis - 2423

Maak van je vloer een pronkstuk met Novilon Gruis. Met deze warmbruine kleur uit de vtwonen-collectie ben je verzekerd van een unieke designvloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2423
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Maak van je vloer een pronkstuk met Novilon Gruis. Met deze warmbruine kleur uit de vtwonen-collectie ben je verzekerd van een unieke designvloer. Een solide basis voor je interieur die je bovendien eenvoudig kunt combineren met andere warme kleuren, maar ook met rustige en koele tonen. Zo creëer je een mooi contrast. Een groot voordeel van Novilon is dat de vloer jarenlang meegaat. En dat is een groot voordeel bij deze tijdloze vloer. Novilon Gruis is namelijk krasbestendig dankzij de beschermende toplaag. Ideaal voor een druk gezinsleven. Daarnaast verloopt het productieproces van onze Novilon vloeren geheel op groene stroom. Zo ben je niet alleen verzekerd van een stevige vloer, maar ook van een duurzame vloer. Ook qua onderhoud. Novilon trekt namelijk nauwelijks vuil en stof aan. Dat betekent: minder stofzuigen en minder water en zeep. Nog niet overtuigd? Wij garanderen onze kwaliteit met standaard 15 jaar garantie.

De vtwonen vloer is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. De kwaliteit van vinyl zelf ervaren? Bestel dan een gratis A4-staal.