Kiezel - 2421

De samenwerking tussen onze Novilon designers en het vtwonen-team heeft een prachtige eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie opgeleverd: Novilon vtwonen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2421
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De samenwerking tussen onze Novilon designers en het vtwonen-team heeft een prachtige eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie opgeleverd: Novilon vtwonen. Novilon Kiezel is één van deze mooie vloeren in de kleurencombinatie grijs-beige: een rustige, zachte kleur die ieder interieur opfrist en tegelijkertijd een warm gevoel geeft. Deze duurzame vloer is geproduceerd met 100% groene stroom. Maar het kan nog duurzamer. Doordat de vloer jarenlang meegaat, besparen we namelijk ook op grondstoffen. In combinatie met de unieke toplaag die krassen en slijtage voorkomt, kun je optimaal genieten van een nieuwe vloer. Novilon Kiezel is Novilon met de bekende voordelen, maar met de unieke vtwonen touch. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Novilon vtwonen-collectie, ontvang je altijd standaard 15 jaar garantie.

Novilon Kiezel is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Wil je graag weten hoe deze vloer in jouw interieur staat? Bestel dan een gratis A4-staal.