Lichtgrijs - 2488

Ben je op zoek naar een vloer voor een persoonlijk en eigentijds interieur? Dan is Novilon Lichtgrijs de perfecte keuze.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2488
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een vloer voor een persoonlijk en eigentijds interieur? Dan is Novilon Lichtgrijs de perfecte keuze. Deze Novilon vtwonen vloer is design om op te leven en biedt bovendien een solide basis in ieder interieur. Novilon Lichtgrijs heeft de uitstraling van stoer beton en is daardoor perfect te combineren met veel andere kleuren en tinten. Maar naast het mooie uiterlijk, waar de designers van Novilon en vtwonen veel aandacht aan hebben besteed, zijn er ook veel praktische voordelen. De vloer is namelijk erg gebruiksvriendelijk. De geluiddempende werking, de unieke structuur die warmte vasthoudt, de slijtvaste toplaag en het duurzame aspect. Allemaal eigenschappen die het makkelijk maken voor Novilon lichtgrijs te kiezen. Daarnaast is Novilon Lichtgrijs erg makkelijk schoon te maken. En zeg nou zelf, er zijn wel leukere dingen dan schoonmaken! Nog niet overtuigd? Wij wel! Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie op een nieuwe vloer uit de Novilon vtwonen-collectie.

Novilon Lichtgrijs is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. De kwaliteit van vinyl zelf ervaren? Bestel dan een gratis A4-staal.