Zand - 2422

Novilon Zand is een natuurlijke designvloer die geschikt is voor intensief gebruik. Novilon Zand is een vinylvloer met een mooie, warme kleur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2422
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Novilon Zand is een natuurlijke designvloer die geschikt is voor intensief gebruik. Novilon Zand is een vinylvloer met een mooie, warme kleur. Hierdoor past de vloer perfect in een landelijk of juist strak interieur. De vloer is ontwikkeld in samenwerking met de designers van het vtwonen-team. Novilon Zand is gemaakt voor een persoonlijk en eigentijds interieur. Uiterlijk, comfort en een lange levensduur spelen een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte vloer. Novilon Zand sluit hier naadloos op aan. Deze unieke vloer, die comfortabel aanvoelt, gaat namelijk jarenlang mee. Het comfort zit hem bijvoorbeeld in de speciale structuur die warmte isoleert. Dit maakt Novilon ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Dankzij de beschermende finish kun je bovendien nog jarenlang onbezorgd genieten van jouw nieuwe vloer. Novilon is namelijk krasbestendig en slijtvast. Daarom ontvang je van ons standaard 15 jaar garantie.

De vloer is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. De kwaliteit van vinyl zelf ervaren? Bestel dan een gratis A4-staal.