0

allura ®

forbo_sfeer_allura.png

Collecties

Allura: PVC vloeren voor ieder interieur

De Luxe Vinyl Tegel collectie Allura is zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Deze PVC vloeren worden namelijk geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor de vloer extra vormvast is. Dit maakt Allura PVC parket één van de meest stevige PVC vloeren. Dankzij de unieke manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht, heeft Allura ook nog eens een prachtige, natuurlijke en niet van echt te onderscheiden uitstraling.


Voor iedereen de gewenste vloer

Allura is verkrijgbaar in twee systemen: Allura dryback (gelijmd) en Allura Click (PVC kliktegels). Allura dryback zijn stroken en tegels die worden verlijmd en Allura Click bestaat uit een handig kliksysteem, waardoor de vloer eenvoudig, snel en strak zelf te installeren is. Bovendien neem je de vloer hierdoor in een handomdraai mee als je gaat verhuizen. Maar naast verschillende manieren van leggen, kun je bij Allura ook kiezen uit twee stijlen: hout en steen.


Allura Hout

Allura Hout combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterk en comfortabel PVC parket. Zo geniet je met een vloer uit deze collectie van de looks van een houten vloer, maar dan zonder de vervelende splinters, het intensieve onderhoud en het gekraak en gepiep.


Allura Steen

De robuuste uitstraling van een stenen vloer met de luxe en het comfort van een PVC vloer; dat is Allura Steen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en dessins: van stoer beton tot extra donker leisteen. Geniet van de looks van een stenen vloer, met de warmte van PVC parket.


Voordelen Allura PVC parket

De meeste voordelen van Allura PVC parket komen voort uit de beschermende PUR-finish. Dit maakt de PVC vloeren namelijk niet alleen stevig en krasbestendig, maar ook eenvoudig te onderhouden. De duurzame finish zorgt er bovendien voor dat de vloer goed is beschermd tegen krassen en andere gebruikssporen. Dankzij de unieke eigenschappen zijn onze PVC vloeren bovendien ideaal te combineren met vloerverwarming. En wist je dat je met Allura PVC parket een 100% Dutch Design vloer in huis haalt? De vloeren worden namelijk ontworpen en gemaakt in Nederland!


Allura Click

Combineer het comfort van vinyl en het installatiegemak van PVC kliktegels met Allura Click van Forbo. Je hebt de keuze uit 30 elegante dessins met een echte hout- of steenlook. Zoals je van Allura gewend bent, bestaat ook de collectie PVC kliktegels uit levensechte dessins, aansprekende kleuren en realistische formaten. Met Allura PVC kliktegels geniet je binnen no-time van jouw nieuwe vloer.