0

Allura Hout

Wat vind jij mooi? Hout met een doorleefde uitstraling of juist elegant en verfijnd? Of ben je meer voor speels en eigenzinnig? Jouw vloer er altijd bij. Allemaal hebben ze een natuurgetrouw relief en een matte finish.

Bekijk de collectie

Allura Hout: een PVC vloer met de uitstraling van een houten vloer

Een houten vloer is niet alleen mooi, maar brengt ook warmte en sfeer in huis. Helaas kent een houten vloer ook nadelen. Zo is deze lastig te onderhouden, kan deze gaan piepen of kraken of zelfs splinters afgeven. Gelukkig is er Allura Hout: een houten vloer zonder splinters, gekraak of gepiep. Allura Hout combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele PVC stroken.

Wolwaeren.jpg
Pvc houtlook vloer in woonkamer. Allura Hout collectie.

De voordelen van een Allura vloer


Wanneer je kiest voor een Allura vloer geniet je niet alleen van de zichtbare voordelen, maar ook van de onzichtbare voordelen. En wie wilt dat nou niet? Want comfort, duurzaamheid en stevigheid zijn minstens zo belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer.


Stalen service

  • w66065 honey elegant oak.jpg1.
  • w66064 whitewash elegant oak.jpg2.
  • w66078 light rustic oak.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Pvc vloer in woonkamer. Allura Hout collectie.
Tafelwaeren.jpg

De uitgebreide Allura Hout-collectie

Ben je op zoek naar een PVC vloer met een houten uitstraling? Dan ben je bij Love Life aan het juiste adres. De Allura Hout-collectie bestaat uit maar liefst 24 unieke vloeren. Van PVC vloeren met de warme uitstraling van een eikenhouten vloer tot vloeren met een eikenhouten patroon in koelere tinten.


Wil jij ook graag een PVC vloer die niet van een echt houten vloer te onderscheiden is? Bekijk dan snel onze Allura Hout-collectie en bestel vandaag nog tot wel drie gratis A4-stalen.

kids.svg

Niet van echt te onderscheiden

Dankzij het natuurlijke reliƫf, de v-groef en de matte afwerking is Allura niet van echt te onderscheiden. Iedere strook en tegel is uniek. Dat geldt ook voor Allura Click. Je ziet en voelt aan alles de kwaliteit die je mag verwachten van een Love Life vloer.

environment.svg

Strookt met het milieu

Love Life neemt het milieu serieus. Daarom ontvang je standaard 15 jaar garantie op alle Allura vloeren. Dat is voor ons erg belangrijk, want een lange levensduur spaart grondstoffen. Net als eenvoudig onderhoud: minder stofzuigen, minder water en minder zeep. Het telt allemaal mee.

vacuum.svg

Een krachtige vloer

Bij Love Life moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook sterk zijn. Daarom is er veel aandacht besteed aan de maatvastheid. Dankzij de unieke stabiliteit blijft Allura strak in vorm en is het mogelijk de vloer door heel het huis te leggen: van de woonkamer tot de keuken en het kantoor aan huis.