0

Allura Steen

De solide look van steen zonder koude voeten en herrie. Dat maakt Allura steen tot een ideale vloer. Door het natuurlijke relief, de matte uitstraling en het feit dat geen tegel hetzelfde is, geniet je van een vloer waarop je lekker kunt leven.

Bekijk de collectie

Allura Steen: PVC vloertegels met de robuuste uitstraling van steen

Een vloer met de looks van een stenen vloer, maar dan zonder de nadelen als koude voeten en herrie? Dat is een Allura Steen vloer. Dankzij de stijlvolle en strakke uitstraling kiezen steeds meer mensen voor een stenen vloer. Maar waarom kiezen voor een stenen vloer, terwijl je ook kan gaan voor de stijlvolle en praktische PVC vloertegels van Allura Steen?

Wolwaeren.jpg
Pvc steenlook vloer in woonkamer. Allura Steen collectie.

De voordelen van een Allura vloer


Allura is een van de populairste collecties in ons productportfolio. Logisch, als je bekend bent met de voordelen van deze vloer. Neem bijvoorbeeld de prachtige, natuurlijke uitstraling, het duurzame productieproces en de lange levensduur van Allura. Hieronder vertellen we je alles over de voordelen van een Allura vloer.


Stalen service

  • s67523 grigio concrete.jpg1.
  • s67522 natural concrete.jpg2.
  • s67485 taupe sand.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Pvc steenlook vloer in woonkamer. Allura Steen collectie.
Tafelwaeren.jpg

De stoere Allura Steen-collectie

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en lijkt een stenen vloer je wel iets? Dan is een vloer uit de Allura Steen-collectie een echte aanrader. Deze PVC vloertegels zijn niet van echte stenen tegels te onderscheiden, maar bieden veel meer comfort en zijn makkelijker te onderhouden. Kies voor één of meerdere van de zes vloeren uit de Allura Steen-collectie.


Van stoer beton tot extra donker leisteen. Benieuwd hoe jouw favoriete vloer er in het echt uitziet? Bestel dan tot wel drie gratis A4-stalen.

kids.svg

Gaat jaren mee

Allura gaat jaren mee. Deze mooie vloer is namelijk ook heel makkelijk mooi te houden. Dit komt door de PUR-finish die beschermt tegen krassen en slijtage. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze Allura vloeren krijg je maar liefst 15 jaar garantie. Zo kan je onbezorgd genieten van je nieuwe vloer.

environment.svg

Niet van echt te onderscheiden

Allura stroken en tegels zijn niet van echt te onderscheiden en iedere strook en tegel is uniek. Dit komt door het natuurlijke reliëf, de v-groef en de matte afwerking. Je ziet en voelt aan alles dat deze vloer van de hoogste kwaliteit is. Precies wat je bij Love Life kan verwachten.

vacuum.svg

Een echte krachtpatser

De maatvastheid van Allura is iets waar we trots op zijn. Dankzij de unieke stabiliteit blijft Allura altijd en overal strak in vorm. Dit maakt Allura een geschikte vloer voor iedere woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor aan huis, etc… En omdat Allura zo sterk en compact is, zijn afdrukken van stoelpoten of naaldhakken in de vloer verleden tijd.