0

coral ®

Coral_met step.jpg

Collecties

Coral: een deurmat die aansluit op ieder interieur

Wat verwacht je van een deurmat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt en voorkomt dat je vloer vies wordt of beschadigt door vuil van buiten. Er zijn ten slotte veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar een schoonloopmat moet niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol. Gelukkig vind je binnen de Coral collectie altijd een schoonloopmat die bij jou en je interieur past.


Een goede schoonloopmat

Van een deurmat verwacht je dat hij vuil, zand en water buiten de deur houdt. Zo blijft je vloer droog en schoon. En dat is wel zo hygiënisch én veilig! Uit onafhankelijke tests blijkt dat een Coral deurmat op maat vuil en vocht tegenhoudt als geen ander. De schoonloopmat houdt tot wel 96% van het vuil en vocht van de schoenzool buiten de deur. En dat is precies wat je van een goede schoonloopmat verwacht.


Een deurmat met design

Een Coral deurmat op maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten en met een effen of juist gemêleerd design. Maar ook deurmatten met een gestreept motief of donkere deurmatten met gekleurde details vind je in de Coral collecties.


Coral Classic

Een Coral Classic deurmat heeft een maximale vochtabsorptie en is effectief bij het afschrapen van vuil. Coral Classic is verkrijgbaar in diverse ingetogen kleuren die passen bij iedere vloer.


Coral Welcome

Coral Welcome is de deurmat die duurzaamheid, functionaliteit en design combineert. Het moderne lineaire design en de rijke poolhoogte geven de Coral Welcome entreematten de stijl van een luxe tapijt.


Coral Brush

Coral Brush houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Hierdoor is een Coral Brush deurmat zeer geschikt voor alle type entrees. Verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke uni kleuren, passend bij iedere vloer.


Coral Duo

Coral Duo is de meest effectieve deurmat en daarom zeer geschikt voor een korte entree. Coral Duo entreematten staan namelijk bekend om ongeëvenaarde prestaties voor het afschrapen van vuil en opnemen van vocht.


Voordelen Coral

Met een Coral schoonloopmat verlaag je niet alleen je schoonmaakkosten, maar voorkom je ook schade aan de vloer. En dat allemaal met een goed gevoel, want Coral wordt geproduceerd met 100% groene stroom. Bovendien ontstaat er tijdens het productieproces erg weinig afval.


Een Coral schoonloopmat is voor veel mensen misschien een flinke investering. Een Coral deurmat op maat zal zich echter snel terugbetalen. Zo bespaar je met Coral niet alleen op de schoonmaakkosten, maar ook op de onderhoudskosten van je vloer. Daarnaast slijt een Coral deurmat nauwelijks, waardoor je nog jaren kunt genieten van een goede schoonloopmat. Om dit te garanderen ontvang je standaard 5 jaar garantie.