0

coral ®

Coral_met step.jpg

Collecties

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft.

Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur.

Coral


Een goede deurmat is bedoeld om vuil, zand en water buiten te houden. Zo blijft je vloer droog en schoon en dat is wel zo hygiënisch. Uit onafhankelijke tests blijkt dat de Coral entreemat als beste het vuil en vocht stopt. Zo blijft tot wel 96% van het vuil en vocht van de schoenzool buiten de deur. Met verschillende kleuren, texturen en designs matchen Coral deurmatten met iedere vloer.


De deurmat die aansluit op ieder interieur


De Coral schoonloopmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten, met een effen of gemêleerd design. Maar ook deurmatten met een gestreept motief of donkere deurmatten met gekleurde details. Er is altijd een deurmat die op jouw wensen aansluit en matcht met de vloer.


Coral Classic

De Coral Classic deurmatten hebben een maximale vochtabsorptie en zijn effectief bij het afschrapen van vuil. De Coral Classic is verkrijgbaar in diverse ingetogen kleuren die passen bij iedere vloer.


Coral Welcome

Coral Welcome is de schoonloopmat die duurzaamheid, functionaliteit en design combineert. Het moderne lineaire design en de rijke poolhoogte geven de Coral Welcome entreematten de stijl van een luxe tapijt.


Coral Brush

Coral Brush houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Hierdoor is een Coral Brush deurmat zeer geschikt voor alle type entrees. Verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke uni kleuren, passend bij iedere vloer.


Coral Duo

De Coral Duo is de meest effectieve mat en daarom zeer geschikt voor een korte entree. Niet voor niets staan de Coral Duo entreematten bekend om ongeëvenaarde prestatie voor het afschrapen van vuil en opnemen van vocht.


Voordelen Coral


Met Coral schoonloopmatten verlaag je niet alleen je schoonmaakkosten, maar voorkom je ook schade aan de vloer. Daarnaast wordt Coral geproduceerd met 100% groene stroom en ontstaat er erg weinig afval tijdens de productie. Coral is dus een zeer milieuvriendelijke keuze.


Een Coral schoonloopmat is voor veel mensen misschien een flinke investering. De Coral deurmat zal zich echter snel bewijzen. Zo bespaar je met Coral niet alleen op de schoonmaakkosten, maar ook op de onderhoudskosten van je vloer. Daarnaast slijt een Coral deurmat nauwelijks, waardoor je nog jaren kunt genieten van een goede schoonloopmat. Om dit te garanderen ontvang je standaard 5 jaar garantie.