0

Brush

Perfect voor iedere entree

  • Houdt vocht en vuil prima vast.
  • Kleuren die passen bij elk interieur.
  • Gemaakt van 100% gerecycled Econyl-garen

Bekijk de collectie

Coral Brush: de perfecte all-round schoonloopmat

Wat kun je verwachten van een Coral entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat jouw vloer schoon blijft. Want er zijn veel leukere dingen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk wel een schoonloopmat die ook goed bij je interieur past. Gelukkig is daar de Coral Brush collectie: een uitgebreide collectie deurmatten in verschillende kleuren en patronen.

Wolwaeren.jpg
Zelf-een-PVC-vloer-leggen.jpg

De voordelen van een Coral entreemat


Functionaliteit, comfort en uiterlijk: een aantal dingen waar mensen op letten bij het kopen van een entreemat. Coral is de nummer 1 entreemat van Nederland. En dat is niet voor niets. Deze deurmat van Forbo Love Life kent namelijk diverse voordelen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.


Stalen service

  • Coral_Brush_5705_HD.jpg1.
  • Coral_Brush_5706_HD.jpg2.
  • Coralo_Brush_5709_HD.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
top-voor.jpg
Tafelwaeren.jpg

De absorberende Coral Brush-collectie

Coral Brush absorbeert vocht als geen ander. Hierdoor is een Coral Brush deurmat zeer geschikt voor alle type entrees. De Brush-collectie bestaat uit 18 verschillende uitvoeringen. Van opvallend ‘Bondi Blue’ tot stijlvol ‘Hurricane Grey’. Dankzij de uitgebreide collectie vind je eenvoudig een deurmat die perfect op jouw wensen aansluit.


Benieuwd hoe een Coral Brush deurmat er in het echt uitziet? Bestel dan tot wel drie gratis A4-stalen aan.

kids.svg

Onverslijtbaar

Coral maakt al 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Uit verschillende onafhankelijke tests is gebleken dat een Coral deurmat het meeste vuil en vocht stopt. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. Voor ons een reden om standaard 5 jaar garantie te geven.

environment.svg

Altijd iets voor jou

Je kunt kiezen uit verschillende collecties: Brush, Classic, Duo, Luxe en Welcome. Iedere collectie is uniek: van verschillende kleuren, texturen en designs en van neutrale tot meer uitgesproken tinten. Zo vind je altijd een mooie deurmat die matcht met je vloer.

vacuum.svg

Goed voor het milieu

Forbo Love Life, de naam zegt het eigenlijk al: We Love Life! Daarom worden al onze vloeren en entreematten op duurzame wijze geproduceerd. Zo wordt Coral geproduceerd met 100% groene stroom. Bovendien levert de productie van de deurmat vrijwel geen afval op. Niet alleen een goede keuze voor jou, maar ook voor het milieu.