0

Classic

Houdt vocht vast als de beste

  • In twee stappen de helft van het vuil en vocht verwijderd.
  • Ingetogen kleurpalet matcht met iedere vloer.
  • Geschikt voor zwaar gebruik.

Bekijk de collectie

Coral Classic: houdt vocht vast als de beste

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft. Coral Classic heeft slechts twee stappen nodig om de helft van het vuil en vocht onder schoenen te verwijderen. Nog een paar extra stappen op deze schoonloopmat en vrijwel al het vuil en vocht wordt opgenomen. En dat allemaal met een ingetogen kleurenpalet dat past bij iedere vloer.

Wolwaeren.jpg
Zelf-een-PVC-vloer-leggen.jpg

De voordelen van een Coral entreemat


De voordelen van een goede schoonloopmat liggen voor de hand. De vloeren in huis blijven beter schoon en droog en hierdoor ook langer mooi. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het verkleinen van het risico op uitglijden op gladde en natte vloeren. En last but not least: minder schoonmaken! Benieuwd naar alle voordelen van een Coral entreemat? Lees dan snel verder.


Stalen service

  • 4701_LR.jpg1.
  • 4721_LR.jpg2.
  • 4727_LR.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
top-voor.jpg
Tafelwaeren.jpg

De stijlvolle en functionele Coral Classic-collectie

De Coral Classic-collectie bestaat uit 13 entreematten. Van neutrale kleuren als ‘Mouse Grey’ en ‘Raven Black’ tot opvallende kleuren als ‘Bright Red’ en ‘Olive’. Dankzij de uitgebreide collectie vind je altijd een goede schoonloopmat die past in jouw interieur.


Benieuwd naar de andere kleuren? Bekijk dan de hele collectie en bestel tot wel drie gratis A4-stalen!

kids.svg

Wel de pret, niet de prut

Coral houdt vocht en vuil vast als de beste. Een Coral deurmat wordt niet voor niets de nummer 1 van Nederland genoemd. Ze zijn namelijk zo goed, dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen van alle deurmatten. Bovendien slijt een Coral entreemat nauwelijks. Daarom geven wij je standaard 5 jaar garantie.

environment.svg

Praktisch én stijlvol

Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, designs en texturen. Kies je voor een neutrale look of ga je juist voor een meer uitgesproken tint? Er is altijd een mooie match met je vloer. Of het nu gaat om hout, steen, PVC of bijvoorbeeld een gietvloer.

vacuum.svg

Duurzaam krijgt een dubbele betekenis

Coral kijkt verder dan vandaag. Daarom worden al onze vloeren met 100% groene stroom geproduceerd. Bovendien levert de productie bijna geen afval op. In veel Coral matten kiezen we voor Econyl-garen van onder andere gebruikte visnetten. Kortom, Coral heeft niet alleen een lange levensduur, maar wordt ook gemaakt met aandacht voor het milieu: duurzaam krijgt een dubbele betekenis.