0

Duo

De extra effectieve mat

  • Maximale vuilverwijdering en vochtopname.
  • Stopt 10% meer vuil dan elke andere entreemat.
  • Voor 75% gemaakt van gerecycled Econyl-garen.

Bekijk de collectie

Coral Duo: de extra effectieve mat

Maximale vuilverwijdering en vochtopname; dat wil je natuurlijk horen wanneer je op zoek bent naar een goede schoonloopmat. Al meer dan 50 jaar maakt Coral hoogwaardige deurmatten met een uitstekende absorberende werking. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn deze deurmatten van de beste kwaliteit. Ze zijn zó goed, dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen van allemaal.

Wolwaeren.jpg
De geschiedenis van de vloer3.jpg

De voordelen van een Coral entreemat


Een goede deurmat moet voldoen aan een aantal vereisten. Zo moet hij beschermen tegen vuil en vocht en slijtvast zijn. Maar ook het uiterlijk en het comfort van een deurmat spelen een steeds belangrijkere rol in het beslissingsproces. Coral kent alleen maar voordelen! Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.


Stalen service

  • 9710_LR.jpg1.
  • 9714_LR.jpg2.
  • 9721_LR.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
top-voor.jpg
Tafelwaeren.jpg

De gestreepte Coral Duo-collectie

De deurmatten uit de Coral Duo-collectie zijn het meest effectief in vochtopname en vuilverwijdering. Deze schoonloopmat stopt tot wel 10% meer vuil dan elke andere mat. De Coral Duo-collectie bestaat uit acht kleuren. Zo vind je altijd wel een deurmat die perfect past in jouw interieur. Benieuwd hoe de Coral Duo-collectie er in het echt uitziet? Bestel dan tot wel drie gratis A4-stalen.

kids.svg

Maximale vuilverwijdering

Om te voorkomen dat vocht en vuil zich door heel het huis verspreiden is een goede schoonloopmat een echte must. Dankzij de maximale vuilverwijdering en vochtopname van een Coral schoonloopmat zijn vocht en vuil verleden tijd. Dit is niet alleen een stuk veiliger en hygiënischer, maar scheelt ook schoonmaakwerk. Wie wilt dat nou niet?

environment.svg

Uitgebreide collectie

Het kan soms lastig zijn om een goede én stijlvolle deurmat te vinden. Gelukkig heb je bij Forbo Love Life ruime keuze dankzij vijf uitgebreide collecties. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Zo is er altijd een mooie match met je vloer.

vacuum.svg

We Love Life!

Bij Love Life kijken we verder dan vandaag. We produceren onze deurmatten met 100% groene stroom en de productie levert vrijwel geen afval op. Zo dragen wij bij aan een beter milieu. In veel Coral-matten maken we bovendien gebruik van Econyl-garen van onder andere hergebruikte visnetten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.