0

Luxe

Voor een chique entree

  • Absorbeert vocht en houdt vuil vast in de pool.
  • Zwarte basis met kleurrijke highlights maakt combineren makkelijk.
  • Zacht en comfortabel ideaal voor thuis.

Bekijk de collectie

Coral Luxe: schoon én stijlvol

Een bewezen effectieve mat met een luxe uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit? Een Coral entreemat heeft het allemaal. Neem bijvoorbeeld de Coral Luxe-collectie: luxe en elegant, maar ook zeker comfortabel en zacht. Coral Luxe kenmerkt zich door de zwarte basis en kleurrijke highlights. Dit maakt het combineren met ander textiel en vlakke vloerbedekkingen erg eenvoudig.

Wolwaeren.jpg
Zelf-een-PVC-vloer-leggen.jpg

De voordelen van een Coral entreemat


Bij de zoektocht naar een nieuwe entreemat is de functionaliteit natuurlijk erg belangrijk. Zo moet een deurmat vuil, zand en water van buiten tegenhouden. Maar ook uiterlijk en comfort spelen een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte mat. Benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van Coral? Lees dan snel verder!


Stalen service

  • Coral_Luxe_2901_HD.jpg1.
  • Coral_Luxe_2902_HD.jpg2.
  • Coral_Luxe_2905_HD.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
top-voor.jpg
Tafelwaeren.jpg

De stijlvolle Coral Luxe-collectie

De stijlvolle Coral Luxe-collectie bestaat uit zes entreematten met zwart als basiskleur en gekleurde highlights. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke look met de kleur ‘Diamond’ of ‘Topaz’. Of ga je liever voor een opvallende kleur zoals ‘Sapphire’ of ‘Citrine’? Het maakt niet uit wat je wensen zijn, in de uitgebreide Coral-collectie vind je altijd wel een deurmat die bij je past. Benieuwd naar de hele Coral Luxe entreematten? Bekijk dan snel de zes vloeren uit de Luxe-collectie en vraag tot wel drie gratis A4-stalen aan.

kids.svg

Luxe en elegant

Coral Luxe staat bekend om de luxe en elegante uitstraling. Door de zwarte basis en kleurrijke highlights is de schoonloopmat goed te combineren met ander textiel en vlakke vloerbedekkingen. Maar de elegante uitstraling is niet alles. Coral voelt namelijk ook heerlijk zacht en comfortabel aan. Ideaal voor thuis!

environment.svg

De nummer 1 van Nederland

Coral maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Uit onafhankelijke tests blijkt dat ze tot 96% van het vuil en vocht buiten de deur houden. Bovendien slijten ze nauwelijks. Daarom ontvang je ook standaard 5 jaar garantie op je aankoop. Met een Coral entreemat ben je verzekerd van de beste bescherming van je vloer, maar ook van een stijlvolle entree.

vacuum.svg

Met het oog op de toekomst

We Love Life. Daarom is de duurzaamheid van een vloer voor ons erg belangrijk. Ook Coral kijkt verder dan vandaag. Daarom worden alle Coral entreematten geproduceerd met 100% groene stroom en levert de productie vrijwel geen afval op.