0

marmoleum ®

frame-1.jpg

Collecties

Marmoleum


Marmoleum is een milieuvriendelijke, duurzame vloer van linoleum. Het materiaal linoleum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met als hoofdingrediënt lijnzaadolie. Linoleum is een natuurproduct en past daarom goed bij andere natuurproducten. Daarnaast heeft ook het productieproces minimale impact op het milieu. Zo is de vloer een van de meest milieuvriendelijke vloeren.


De praktische voordelen van Marmoleum


Marmoleum is een stevige vloer en ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking erg praktisch. De krasbestendige vloer is daarnaast comfortabel en kan goed tegen een stootje. Zo zijn krassen nauwelijks zichtbaar. Het materiaal is antistatisch en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Hiermee is Marmoleum een allergiearme vloer die makkelijk schoon te houden is. Ook neemt neemt de vloer snel de warmte van de omgeving aan, waardoor hij behaaglijk aanvoelt op blote voeten. Daarnaast is de vloer goed geschikt voor vloerverwarming.


Een duurzame vloer voor ieder type interieur


Met enorm veel verschillende kleuren, structuren en formaten past Marmoleum in allerlei ruimtes. Het is verkrijgbaar in banen, tegels, stroken en Marmoleum Click. Deze klikvloer is eenvoudig zelf te leggen en wordt in tegenstelling tot veel andere klikvloeren niet gelijmd. Zo behoort Marmoleum tot de categorie ‘duurzame vloeren’ en gaat het een leven lang mee.


Voor het leggen van Marmoleum is een vlakke ondervloer nodig. Marmoleum Click heeft een geluidsabsorberende kurklaag met een Marmoleum toplaag. Hiermee is de ondervloer van Marmoleum Click al geïntegreerd in het product. Of je nu kiest voor levendige tegelpatronen of een strakke vloer in een tint, Marmoleum is een aantrekkelijke vloer voor ieder interieur.


Marmoleum Click


Marmoleum Click koppelt de schoonheid van Marmoleum aan de voordelen van laminaat; het is eenvoudig te installeren en het wordt los gelegd, zodat je het bij een verhuizing weer mee kunt nemen. De Click-panelen zijn er in drie formaten en er is een mooi scala aan kleuren beschikbaar, van gietvloergrijs tot hemelsblauw. De kleuren en formaten kunnen prima met elkaar worden gecombineerd.