0

marmoleum ®

frame-1.jpg

Collecties

Marmoleum: een stijlvolle linoleum vloer

Marmoleum is de milieuvriendelijke, duurzame linoleum vloer van Love Life. Onze linoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarvan lijnzaadolie het hoofdingrediënt is. Bovendien heeft het productieproces minimale impact op het milieu. Hierdoor is onze Marmoleum vloer terecht een duurzame linoleum vloer te noemen. Benieuwd wat onze Marmoleum-collectie te bieden heeft? Daar vertellen wij je graag meer over.


De voordelen van een Marmoleum vloer

Marmoleum is een stevige en vooral ook praktische vloer. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking. Zo is iedere Marmoleum vloer krasbestendig, comfortabel en bestand tegen een stootje. Dankzij het antistatische materiaal trekt de vloer bovendien weinig stof en vuil aan. Dit scheelt niet alleen schoonmaken, maar maakt Marmoleum ook de perfecte allergie-arme vloer.


Het gemak van Marmoleum Click

Onze linoleum vloer is verkrijgbaar in banen, tegels, stroken en Marmoleum Click. Deze klikvloer is eenvoudig zelf te leggen en wordt, in tegenstelling tot veel andere klikvloeren, niet gelijmd. Hierdoor blijft Marmoleum een duurzame vloer. Ook na het leggen. Bij het leggen van Marmoleum Click is een vlakke ondergrond erg belangrijk. Een ondervloer is niet nodig. Marmoleum Click bestaat namelijk uit een geluidsabsorberende kurklaag en een Marmoleum toplaag. De ondervloer is dus al geïntegreerd in het product. Het leggen van een linoleum vloer was nog nooit zo makkelijk!


Een Marmoleum vloer die bij u past

De Marmoleum-collectie bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten. Dus wat je stijl ook is; dankzij onze uitgebreide Marmoleum-collecties is er altijd wel een linoleum vloer die bij jou past. Houd je van een stoere uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook vloer misschien wel iets voor jou. Liever een mooie houten vloer? Ga dan voor linoleum met de looks van echt parket. Het maakt niet uit wat voor linoleum vloer je zoekt; bij Love Life cc zit je goed.