0

ENERGIZE

DE ENERGIE DIE JE UITSTRAALT IS DE ENERGIE DI E JE ONTVANGT. DAAR BEN IK ECHT VAN OVERTUIGD, DUS IK BEN ALTIJD MEZELF – SPRINGEND, DANSEND, ZINGEND, AAN HET PROBEREN IEDEREEN OP TE VROLIJKEN.

CARA DELEVINGNE (BRITS FOTOMODEL)

Bekijk de collectie

Marmoleum Energize: kleurrijke vloeren en designs

Met een Marmoleum vloer beschik je over een zorgeloze basis om het leven te vieren. Marmoleum staat namelijk niet alleen bekend als stijlvol, maar ook als een slijtvaste vloer. Zo kun je onbezorgd genieten van deze prachtige linoleum vloeren. Dankzij het duurzame karakter van de vloer geeft deze je bovendien een extra goed gevoel. Benieuwd naar alle voordelen van Marmoleum? Lees dan snel verder.

Wolwaeren.jpg
Marmoleum vloer in woonkamer. Marmoleum Energize collectie.

De voordelen van een Marmoleum vloer


Marmoleum is populair. Dit komt natuurlijk door de goede ‘looks’, maar Marmoleum kent ook diverse andere voordelen. Zo is de vloer krasbestendig, comfortabel en duurzaam. Genoeg redenen om te kiezen voor een Marmoleum vloer. We vertellen je graag meer over de voordelen van deze vloer uit de Love Life-collectie.


Stalen service

  • 3360.jpg1.
  • 3363 Lilac.jpg2.
  • 3885 Spring Buds.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Marmoleum vloer in keuken. Marmoleum Energize collectie.
Tafelwaeren.jpg

De kleurrijke Marmoleum Energize-collectie

Ben je op zoek naar een kleurrijke vloer die jouw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer nieuw leven inblaast? Dan is de Marmoleum Energize-collectie echt iets voor jou. Je kunt kiezen uit zes vrolijke kleuren: van Vintage Blue tot Lemon Zest. Benieuwd geworden? Bekijk dan de hele collectie Marmoleum Energize en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen aan.

kids.svg

Een slijtvaste vloer

Wanneer je Marmoleum vergelijkt met andere vloeren komt deze zeker als één van de stevigste uit de test. Dankzij de beschermende finish van Marmoleum hoef jij je niet druk te maken om krassen op de vloer. Perfect voor mensen met kinderen of wanneer je graag een feestje geeft.

environment.svg

Het goede gevoel van een duurzame vloer

Linoleum staat voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Het natuurproduct wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, waarbij lijnolie en hars de basis vormen. Maar liefst 72% hiervan is herwinbaar en 43% is gerecycled materiaal. Een Marmoleum vloer is niet voor niets een van de meest milieuvriendelijke vloeren.

vacuum.svg

Makkelijk te onderhouden

Er zijn maar weinig mensen die van schoonmaken houden. Makkelijk te onderhouden vloeren zijn dus niet voor niets erg geliefd. Gelukkig is dat met een Marmoleum vloer nog nooit zo eenvoudig geweest. Regelmatig stofzuigen en stofwissen is voldoende. Eventuele vlekken verwijder je met Monel en een licht vochtige mop.

Spotify playlist Marmoleum Energize