0

INSPIRE

HET INSPIREERT OM MET EEN OPEN GEEST NAAR DE WERELD TE KIJKEN, OP EEN SPEELSE, NIEUWSGIERIGE EN CREATIEVE MANIER.

ADAM SAVAGE (PRESENTATOR MYTHBUSTERS)

Bekijk de collectie

Marmoleum Inspire: net zo gek op het leven als jij

Een Marmoleum vloer is de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. De vloer staat namelijk niet alleen bekend om zijn goede looks, maar kan ook tegen een stootje. En dat met een goed gevoel, want Marmoleum is een bijzonder duurzaam natuurproduct. Kies bijvoorbeeld voor een van onze favoriete vloeren uit de Marmoleum Inspire-collectie.

Wolwaeren.jpg
Marmoleum vloer in woonkamer. Marmoleum Inspire collectie.

De voordelen van een Marmoleum vloer


Bij de zoektocht naar een nieuwe vloer speelt het uiterlijk van een vloer een belangrijke rol. Vervolgens wordt er gekeken naar andere voordelen zoals comfort, stevigheid en duurzaamheid. Benieuwd naar de voordelen van een linoleum vloer? Lees dan snel verder!


Stalen service

  • 3358 Petrol.jpg1.
  • 3360.jpg2.
  • 3712.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Marmoleum vloer in hal. Marmoleum Inspire collectie.
Tafelwaeren.jpg

De veelzijdige Marmoleum Inspire-collectie

De veelzijdige Marmoleum Inspire-collectie bestaat uit acht vloeren in verschillende contrasterende kleuren en dessins. Kies je voor een trendy kleur als ‘Petrol’ of juist een opvallende kleur als ‘Orange Sorbet’? Een combinatie van twee of meerdere kleuren kan natuurlijk ook! Zo maak je jouw linoleum vloer nog unieker.


Benieuwd naar de hele Marmoleum Inspire-collectie? Bekijk dan snel de acht vloeren en vraag tot wel drie gratis A4-stalen aan.

kids.svg

Vier het leven op Marmoleum

Vier het leven! Dankzij de beschermende finish kan een Marmoleum vloer wel tegen een stootje. Zo zijn krassen nauwelijks zichtbaar en hoef jij je dus bijvoorbeeld geen zorgen te maken om vuil en zand, schuivende meubels en spelende kinderen. Dus zet die meubels aan de kant en vier een feestje.

environment.svg

Goed voor het milieu

Als iedereen zou kiezen voor Marmoleum, zou dat een wereld van verschil maken. Marmoleum is namelijk de meest duurzame vloer ooit. De vloer bestaat voor maar liefst 97% uit natuurlijke ingrediënten, 43% gerecycled materiaal en is voor 72% herwinbaar.

vacuum.svg

Zo schoon!

Een makkelijk te onderhouden vloer, wie wil dat nou niet? De beschermende finish beschermt het linoleum niet alleen tegen krassen, maar zorgt er ook voor dat het schoonmaken en onderhouden van de vloer eenvoudig is: een kind kan de was doen. Met een stofzuiger of stofwisser verwijder je snel losliggend vuil en eventuele vlekken verwijder je met Monel en een licht vochtige mop.

Spotify playlist Marmoleum Inspire