0

RECHARGE

WAAR IK VAN DROOM IS EEN KUNST VAN BALANS, VAN PUURHEID EN SERENITEIT – EEN GERUSTSTELLENDE, KALMERENDE INVLOED OP DE GEEST.

HENRI MATISSE (FRANSE KUNSTENAAR)

Bekijk de collectie

Marmoleum Recharge: minimalistische kleuren en designs

Laad jezelf op met Marmoleum Recharge. De minimalistische kleuren en designs uit de Marmoleum Recharge-collectie stralen een en al rust uit. En met een linoleum vloer geniet je ook nog eens van een goed geval dankzij het duurzame karakter van de vloer. Wil je alles weten over de vloeren uit de Marmoleum Recharge-collectie? Lees dan snel verder!

Wolwaeren.jpg
Marmoleum vloer in woonkamer. Marmoleum Recharge collectie.

De voordelen van een Marmoleum vloer


Marmoleum is een stevige vloer en ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en vloerbedekking ook nog eens erg praktisch. De krasbestendige vloer biedt daarnaast comfort en kan goed tegen een stootje. Zo isoleert de vloer warmte en zijn krassen nauwelijks zichtbaar.


Stalen service

  • 333701 633701 moon.jpg1.
  • 333711 633711 cloudy sand.jpg2.
  • 3629.jpg3.

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Marmoleum Recharge 3.jpeg
Tafelwaeren.jpg

De veelzijdige Marmoleum Recharge-collectie

Ben je op zoek naar een vloer die jouw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer omtovert tot een rustige ruimte? Ga dan voor een van de 13 linoleum vloeren uit de Marmoleum Recharge-collectie. Een stijlvolle vloer die jaren meegaat! Daarom ontvang je bij ons standaard 15 jaar garantie op een nieuwe Marmoleum vloer. Benieuwd geworden? Bekijk dan de hele collectie Marmoleum Recharge en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen.

kids.svg

De vloer kan tegen een stootje

De beschermende finish van Marmoleum zorgt ervoor dat jij je geen druk hoeft te maken om krassen op de vloer. Ideaal wanneer je houdt van het leven. Iedere maand de inrichting van je woning omgooien, feestjes geven en kinderen over de vloer is voor een Marmoleum vloer geen enkel probleem.

environment.svg

Een van de meest duurzame vloeren

De milieuvriendelijke en duurzame Marmoleum vloer is gemaakt van linoleum. Dit materiaal is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met lijnzaadolie als hoofdingrediënt. Daarnaast heeft het productieproces minimale impact op het milieu. Een linoleum vloer is niet voor niets een van de meest milieuvriendelijke vloeren.

vacuum.svg

En zo weer schoon

Het stofzuigen en dweilen van een vloer is misschien wel een van de vervelendste huishoudelijke klusjes. Gelukkig is dit bij een Marmoleum vloer een fluitje van een cent. Regelmatig stofzuigen of stofwissen en eventuele vlekken verwijder je met Monel en een licht vochtige mop.

Spotify playlist Marmoleum Recharge