REFLECT

LEVEN IN HET VERLEDEN OF LEVEN IN DE TOEKOMST – DAT IS NIET ECHT. NU IS HET MOMENT, EN DAT IS WAAR DE GEBORGENHEID, HET COMFORT EN AL DE GOEDE DINGEN ZIJN.

MARC JACOBS (AMERIKAANSE MODEONTWERPER)

Bekijk de collectie

Spotify playlist Marmoleum Reflect


Marmoleum Reflect: nu is het moment

Marmoleum Reflect is de ideale vloer om het leven op te vieren. Deze aantrekkelijke vloer kan namelijk prima tegen een stootje. Tegelijkertijd geniet je van een duurzame vloer dankzij het bijzonder duurzame natuurproduct linoleum. Door de natuurlijke uitstraling is de vloer ook perfect te combineren met andere natuurproducten. En dat alles met de voordelen van Marmoleum.


De voordelen van een Marmoleum vloer

De Marmoleum Reflect-collectie is een prachtige retro collectie die verkrijgbaar is in dertien unieke kleuren en dessins. Kies je voor deze linoleum vloer, dan ben je niet alleen zeker van een uniek exemplaar, maar profiteer je ook nog eens van de diverse voordelen die deze vloer kent.


Een vloer die net zo gek is op het leven als jij!

Marmoleum is een vloer om op te leven. Dankzij de beschermende finish hoef jij je geen zorgen te maken om spelende kinderen, schuivende meubelen en vlekken op de vloer. Dus waar wacht je nog op? Haal de kinderen binnen als het regent, gooi je hele interieur om en nodig vrienden uit voor een spontaan feestje.


Een duurzame vloer

Marmoleum wordt gemaakt volgens een 150 jaar oud recept en nog altijd met uitsluitend natuurlijke ingrediënten: lijnzaadolie, hars, houtmeel, ecologische pigmenten, kalk en jute. Maar de vloer bestaat ook voor 43% uit gerecycled materiaal, zoals snijafval. Dit maakt onze linoleumvloer tot de duurzaamste vloer die er is.


Eenvoudig in onderhoud

Onze Marmoleum vloeren zijn voorzien van een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Zo is de vloer simpel te reinigen met een stofwisser en eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutrale reiniger en een licht vochtige mop.


De veelzijdige Marmoleum Reflect-collectie

De veelzijdige Marmoleum Reflect-collectie bestaat uit dertien unieke vloeren in verschillende retro kleuren en dessins. Kies je voor een linoleum vloer in de trendy kleur ‘Petrol’ of ga je liever voor een betonlook met ‘Cement’ of ‘Alloy’? Bekijk de hele collectie Marmoleum Reflect-collectie en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen!