SHARE

IK VIND HET ALTIJD HEERLIJK OM THUIS TE KOMEN EN MET MIJN GELIEFDEN TE DELEN WAT ER DIE DAG IS GEBEURD. VOLGENS MIJ IS DAT EEN NATUURLIJK VERLANGEN VAN ELK MENS.

SARAH KAY (AMERIKAANSE DICHTERES)

Bekijk de collectie

Spotify playlist Marmoleum Share


Marmoleum Share: een natuurlijke vloer

Een stevige vloer die er ook nog eens strak uitziet? Ga dan voor een van onze Marmoleum vloeren. Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke vloer van linoleum en verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Neem bijvoorbeeld onze Marmoleum Share-collectie: 12 vloeren met ieder een unieke kleur en dessin.


De voordelen van een Marmoleum vloer


Natuurlijk is het uiterlijk van een vloer belangrijk. Maar ook comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen een rol bij het vinden van de ideale vloer. Marmoleum is een vloer met veel voordelen, zoals: duurzaamheid en milieuvriendelijk, maar ook stevigheid en het makkelijke onderhoud.


Er mag op geleefd worden

Een vloer waarop geleefd mag worden geeft je veel vrijheid. Onze Marmoleum vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Hierdoor kan deze linoleum vloer wel tegen een stootje. Dus gooi de inrichting om, nodig vrienden uit, geef een feestje en geniet van het leven!


Duurzaam én milieuvriendelijk

Een Marmoleum vloer is uiterst duurzaam en ook nog eens milieuvriendelijk. Zo worden onze Marmoleum vloeren gemaakt van natuurlijke ingrediënten met als hoofdingrediënt lijnzaadolie. Door de juiste combinatie van materialen gaat een Marmoleum vloer jarenlang mee. Je ontvangt niet voor niets 15 jaar garantie op een nieuwe Marmoleum vloer.


Makkelijk te onderhouden

De beschermende toplaag zorgt er niet alleen voor dat de vloer slijtvast is, maar maakt het onderhouden van de vloer ook een stuk makkelijker. De vloer is eenvoudig schoon te maken met een stofwisser en eventuele vlekken verwijder je met een pH-neutraal schoonmaakmiddel en een licht vochtige mop.


De veelzijdige Marmoleum Share-collectie

Marmoleum Share bestaat uit 12 prachtige vloeren met een natuurlijke uitstraling. Neem bijvoorbeeld het kleiachtige ‘Liquid Clay’ of ‘Cliffs of Moher’, afgeleid van de Kliffen van Moher in Ierland. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren maak je jouw linoleum vloer nóg specialer.


Ben je benieuwd geworden naar de Marmoleum Share-collectie? Bekijk dan de hele collectie en vraag tot wel drie gratis A4-stalen aan.