0

novilon ®

frame-1.jpg

Collecties

Novilon: een vinyl vloer die bij je past

Een Novilon vinyl vloer is design om op te leven. Het ziet er geweldig en alles en iedereen is welkom. Vind de vloer die bij jou past in één van de vier collecties: Hout, Beton, Abstract of vtwonen. Eén ding is zeker; met een Novilon vinyl vloer kies je voor een solide basis. Want Novilon is niet alleen 100% Dutch Design, maar ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Benieuwd of Novilon iets voor jou is? Lees dan snel verder.


Novilon vinyl vloeren

Een Novilon vinyl vloer is soepel en veerkrachtig, vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Maar Novilon is meer dan alleen een praktische vloer. Novilon vloerbedekking is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Van moderne betonkleuren tot warme houtdessins; met een vinyl vloer van Novilon kun je alle kanten op. Bovendien geniet je met Novilon van een vloer die comfortabel en warm aanvoelt. Helemaal wanneer je de vinyl vloer combineert met vloerverwarming!


Onderhoudsarme vinyl vloer voor het hele gezin

Wanneer je op zoek bent naar een goede vloer voor het hele gezin, zit je met Novilon goed. Novilon is namelijk de ideale vloer voor het drukke gezinsleven. Dit komt mede door de geluiddempende werking van het materiaal. Novilon wordt niet voor niets ‘een stille vinyl vloer’ genoemd. En dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de (onder)buren! Maar dat is nog niet alles. Deze vinyl vloer is namelijk eenvoudig te onderhouden. Vuil en stof hebben nauwelijks vat op de vloer en dankzij de unieke structuur zorgen water en andere vloeistoffen niet direct voor vlekken.


Novilon vloer in verschillende dessins en kleuren

Ben je overtuigd over de unieke eigenschappen van een Novilon vinyl vloer? Laat je dan verrassen door de tientallen variaties waarin Novilon verkrijgbaar is. Kies uit de collecties Hout, Beton, Abstract en vtwonen. Vervolgens bepaal je de vorm en de afwerking. Ga je voor kamerbreed vinyl, stroken of tegels? En kies je voor een vinyl vloer met v-groef of ga je liever voor een matte finish? Wat je keuze ook is, met een Novilon vinyl vloer geniet je nog jarenlang van een prachtige vloer.