Abstract

Abstract om op te leven. Kies voor een geraffineerd of juist trendy interieur. En profiteer van makkelijk onderhoud en 15 jaar garantie.

Bekijk de collectie

Novilon Abstract: vergrijsde tinten en patronen

De Novilon Abstract-collectie is er een om van te houden: realistisch en sprekend. Of je nu houdt van een klassiek of juist een trendy interieur, er is altijd een Novilon Abstract vloer die perfect in jouw interieur past. Dat alles met de voordelen van Novilon zoals weinig onderhoud, perfecte combinatie met vloerverwarming en vijftien jaar garantie.

De voordelen van een Novilon vloer

We willen natuurlijk allemaal een mooie vloer. Maar ook comfort, een lange levensduur en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij het vinden van de perfecte vloer. Wanneer je kiest voor een Novilon vloer ben je niet alleen zeker van een prachtige vloer, maar profiteer je ook van de diverse voordelen die deze vloer kent.

Ervaar het comfort

Een Novilon vloer is uiterst comfortabel. De speciale structuur van Novilon zorgt ervoor dat de warmte goed wordt geïsoleerd. Bovendien is Novilon ideaal voor vloerverwarming en vloerverkoeling.

Hoe fijn is dat? Een vloer waarop je zorgeloos kunt feesten

Dankzij de slijtvaste toplaag kan Novilon het leven aan. Spelende kinderen, feestjes, huisdieren… geen probleem. Je ontvangt niet voor niets standaard vijftien jaar garantie op onze Novilon vloeren.

Novilon neemt het milieu serieus

Voor Forbo is duurzaamheid erg belangrijk. Een Novilon vloer is dan ook uiterst duurzaam. Door de lange levensduur worden grondstoffen bespaard en door het productieproces geheel op groene stroom te laten draaien, draagt Forbo bij aan een beter milieu. Een voordeel voor jou én het milieu: het eenvoudige onderhoud. Minder stofzuigen en minder gebruik van water en zeep hebben een positief effect op onze wereld.


Wat past er bij jou en je interieur?

De Novilon Abstract-collectie bestaat onder andere uit zestien Novilon Bella vloeren, welke zich kenmerken door verrassende motieven en structuren. Denk aan beton, een plankformaat in Hongaarse punt, het leisteenachtige Quadro en Labyrint of Origami met reliëf- en kleurnuances in drie tinten: antraciet, lichtgrijs en vergrijsd groen. Bekijk de hele collectie Novilon Abstract vloeren en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen!