0

Beton

Beton om op te leven. Voor een egaal en strak beeld. Beton is stoer en aaibaar tegelijk. En sterk, want iedere Novilon-vloer is van nature slijtvast.

Bekijk de collectie

Novilon Beton: beton om op te leven

Betonvloeren zijn dé vloertrend van dit moment. Het strakke en stijlvolle uiterlijk geven je interieur een moderne uitstraling. Dankzij Novilon Beton was het leggen van een betonvloer nog nooit zo makkelijk. Dat alles met de voordelen van Novilon, zoals weinig onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en 15 jaar garantie.

Wolwaeren.jpg
Betonlook vloer in keuken. Novilon Bella Beton collectie.

De voordelen van een Novilon vloer


Wanneer je kiest voor Novilon Beton geniet je niet alleen van een strakke vloer met een betonlook, maar ook van de diverse voordelen die Novilon kent. Denk bijvoorbeeld aan comfort, een lange levensduur en makkelijk in onderhoud.


Stalen service

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Betonlook vinyl vloer in woonkamer. Novilon Bella Beton collectie.
Tafelwaeren.jpg

De veelzijdige Novilon Beton-collectie

De Novilon Beton-collectie bestaat uit een aantal prachtige vloeren met een unieke betonlook. Houd je van een lichte vloer dan vind je in de Novilon Viva Steen-collectie de vloer ‘Licht Beton’ en in de Novilon Prima-collectie de vloeren ‘Lichtgrijs Beton’ en ‘Licht Taupe Beton’. Maar beton kan ook een warme look hebben. Neem bijvoorbeeld de vloeren ‘Leem Beton’ en ‘Warm Beton’. Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een Novilon vloer die bij u past. Bekijk de hele collectie Novilon Beton vloeren en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen!

kids.svg

Warm aan je voeten

Met Novilon heb je nooit meer koude voeten. Novilon is namelijk warm aan je voeten. Dat zit ‘m in de speciale structuur die de warmte isoleert. Novilon is bovendien geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

environment.svg

Een lange levensduur

Novilon neemt het milieu serieus. Daarom krijg je op alle Novilon vloeren standaard 15 jaar garantie. Een lange levensduur spaart grondstoffen. Net als eenvoudig onderhoud: minder stofzuigen, minder water en schoonmaakmiddelen.

vacuum.svg

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhoud van Novilon Beton is supersimpel. De vloer trekt nauwelijks vuil aan en is goed bestand tegen water, koffie, wijn en andere vloeistoffen. Maar verwijder vlekken wel onmiddellijk, want sommige kleurstoffen kunnen zich in de vloer bijten. Verder is stofwissen en stofzuigen voldoende.