0

Hout

Hout om op te leven. De voordelen van hout zonder de nadelen. Planken met een levensecht relief. Naturel, vergrijsd of whitewash. En vloerverwarming is geen enkel probleem.

Bekijk de collectie

Novilon Hout: vinyl met de uitstraling van hout

Wie wil dat nou niet: een vloer met de uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder de nadelen van hout? Dat is de Novilon Hout-collectie. Planken met een levensecht reliëf, naturel, vergrijsd of white wash. Dat alles met de voordelen van Novilon, zoals weinig onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling en 15 jaar garantie.

Wolwaeren.jpg
Houtlook vinyl vloer in Keuken. Novilon Bella Hout collectie.

De voordelen van een Novilon vloer


Het uiterlijk van een vloer is erg belangrijk, maar dit geldt net zo goed voor comfort, een lange levensduur en duurzaamheid. Novilon heeft het allemaal! Zo ben je niet alleen zeker van een prachtige vloer, maar profiteer je ook van alle voordelen die deze vloer kent.


Stalen service

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Houtlook vinyl vloer in woonkamer. Novilon Bella Hout collectie.
Tafelwaeren.jpg

De veelzijdige Novilon Hout-collectie

De uitgebreide Novilon Hout-collectie bestaat onder andere uit 16 prachtige vloeren uit de Viva Hout-collectie. Maar ook in de Novilon Prima-collectie en de Novilon Bella-collectie vind je een aantal Novilon vloeren met houtlook. Bekijk de hele collectie en bestel vandaag nog drie gratis A4-stalen

kids.svg

Comfort staat voorop

Een comfortabele vloer isoleert de warmte, waardoor jij nooit meer koude voeten hebt. Dankzij de speciale structuur van Novilon wordt de warmte goed geïsoleerd. Dit maakt de vloer ook ideaal voor vloerverwarming en vloerverkoeling.

environment.svg

Een slijtvaste vloer

Dankzij de slijtvaste toplaag gaat een Novilon vloer jaren mee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om feestjes, spelende kinderen en schuivende meubelen. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze Novilon vloer, ontvang je standaard 15 jaar garantie op een Novilon Hout vloer.

vacuum.svg

Goed voor het milieu

Bij Forbo vinden we het milieu een belangrijke zaak. Het productieproces van onze vloeren verloopt daarom geheel op groene stroom. En dankzij de lange levensduur besparen we tevens op grondstoffen.