0

VT WONEN

vtwonen om op te leven. Samen ontwikkeld door de designers van Novilon en het team van vtwonen. Even eigentijds als veelzijdig. Plus alle voordelen, zoals comfortabel, stil en eenvoudig te onderhouden.

Bekijk de collectie

Novilon vtwonen: Novilon met de unieke vtwonen touch

De designers van Novilon hebben, in samenwerking met het team van vtwonen, diverse prachtige vloeren ontwikkeld. Deze vloeren vormen samen de veelzijdige vtwonen-collectie. Gemaakt voor een persoonlijk en eigentijds interieur. Novilon vtwonen is design om op te leven. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens erg comfortabel en gemakkelijk te onderhouden.

Wolwaeren.jpg
Vtwonen vloer in kantoor. Novilon vtwonen collectie.

Wat zijn de voordelen van een Novilon vloer?


Uiterlijk, comfort, een lange levensduur en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte vloer. Hoe zit dat eigenlijk met een Novilon vloer?


Stalen service

Kies tot 3 stalen en ontdek of uw
droomvloer erbij zit.

Staalaanvraag
Vtwonen vloer in badkamer. Novilon vtwonen collectie.
Tafelwaeren.jpg

De veelzijdige Novilon vtwonen-collectie

De Novilon vtwonen-collectie bestaat uit 16 unieke Novilon vloeren met de unieke vtwonen touch. Van warme, sfeervolle kleuren als toffee en chocola tot stoere grijstinten als lood en kiezel: er is altijd wel een vloer die helemaal op jouw wensen aansluit! Bekijk de hele collectie en vraag tot wel drie gratis A4-stalen aan.

kids.svg

Geen last meer van koude voetjes

Novilon beschikt over een speciale structuur die warmte isoleert. Hierdoor is Novilon warm aan je voeten. Vooral erg fijn tijdens de wintermaanden! Novilon is trouwens ideaal voor vloerverwarming én vloerverkoeling.

environment.svg

De vloer gaat lang meeNovilon kan het leven aan

De vinylvloeren van Novilon zijn bijzonder sterk door een slijtvaste toplaag. Skateboard, trapauto of hockeystick… geen probleem voor Novilon. Doordat er uiterste zorg aan de productie van Novilon is besteed, ontvang je maar liefst 15 jaar garantie op je vloer.

vacuum.svg

Forbo denkt aan het milieu

Forbo neemt het milieu serieus. Daarom worden onze Novilon vtwonen vloeren in zijn geheel gemaakt met gebruik van groene stroom. De lange levensduur van de vloeren spaart tevens grondstoffen. Evenals eenvoudig onderhoud trouwens: minder stofzuigen, maar ook minder water en zeep.