0

Over ons

Over Forbo Love Life


Onze vloeren worden al decennialang met veel vakmanschap gefabriceerd. Maar naast vakmanschap staat ook duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo worden al onze vloeren geproduceerd met groene stroom, is recycling een must en voldoen al onze producten aan de Nederlandse en Europese milieu-eisen.

 • Marmoleum

  Een Marmoleum vloer is de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan wel tegen een stootje. Marmoleum geeft je de totale vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Ondanks dat Marmoleum al meer dan 100 jaar bestaat, past deze vloer perfect bij de tijdgeest van nu.

 • Allura

  De nieuwe Allura collectie van Forbo is een feit. Fraaie hout- en steendessins, maar ook bijzondere (niche)vloeren zoals de Galaxy en Fluid. Een hele brede collectie met tegels en planken waarmee eindeloos gecombineerd kan worden. Allemaal ontworpen door Forbo’s eigen designstudio.

 • Novilon

  Laat je inspireren door de ruime keuze in unieke dessins en kleuren van Novilon vloeren. Kies je voor beton, hout, abstract of vtwonen? Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Novilon vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

 • Coral

  Coral maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige entreematten. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat Coral deurmatten het meeste vuil en vocht stoppen. Daarnaast beschikken ze ook over een lange levensduur, doordat ze nagenoeg onverslijtbaar zijn. We geven niet voor niets 5 jaar garantie.