0

Marmoleum

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN


Marmoleum heeft een click met de natuur en Marmoleum houdt van het leven en is er daarom ook erg zuinig op. Wij werken daarom met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals; hars, lijnolie, houtmeel, kurk, kalk, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Grondstoffen waarvan bewezen is dat zij geen nadelige invloed op uw gezondheid hebben.

Het hoofdingrediënt van Marmoleum is lijnolie geperst uit verantwoord geteelde lijnzaad. Dit kleine superfood zaadje wordt vaak in gezonde voedingsmiddelen gebruikt.

Het hars van pijnbomen wordt gewonnen in goed gecontroleerde boslocaties. Samen met de lijnolie zorgt de hars voor de basis van Marmoleum.

Het houtmeel dat wordt gebruikt is een afvalproduct van de houtindustrie. Er wordt geen tropisch hardhout gebruikt.

De prachtige natuurlijke kleuren van Marmoleum Click kunnen vanzelfsprekend alleen worden vervaardigd van ecologisch vriendelijke pigmenten.

De achterzijde wordt gemaakt van sterk jute. Jute is overvloedig aanwezig en is een snel hernieuwbare grondstof. Om Marmoleum uit te voeren in deze Click variant wordt het geplakt op waterafstotend HDF.

Committed to the health of one


Wij zijn toegewijd aan de gezondheid van onze klanten. Dat is waarom we in de ontwikkeling en productie van onze vloeren goed nadenken over de grondstoffen die we gebruiken en de productieprocessen die we inzetten, zodat we onze gebruikers de beste vloeroplossingen kunnen bieden. Gezonde en hygiënische vloeren die er niet alleen goed uit zien, maar die ook eenvoudig te onderhouden zijn. Zodat je elke dag weer thuis kunt komen in je eigen gezonde en comfortabele woning.